Granlund Kuopio

be the first one to review!

010 7592700verified

Hyrräkatu 3
Kuopio 70500 Finland

Sunclosed
Mon08:00-16:00
Tue08:00-16:00
Wed08:00-16:00
Thu08:00-16:00
Fri08:00-16:00
Satclosed




Looking For Engineering Consultants?


About Granlund Kuopio

Talotekniikka- ja energiasuunnittelun asiantuntija Kuopiossa. Olemme toimineet Kuopiossa LVI-suunnittelijana, sähkösuunnittelijana ja rakennusautomaatiosuunnittelijana jo vuodesta 1969 ja kasvaneet Itä-Suomen johtavaksi asiantuntijataloksi. Saat meiltä vankkaa osaamista myös energiatehokkuushankkeisiin, muun muassa energiankierrätysjärjestelmistä ja hiilijalanjälkilaskennasta. Olemme Kuopion alueen johtava talotekniikka- ja sairaalasuunnittelun asiantuntija sekä rakennuttamisen, ylläpidon ja energiatehokkuuden ammattilainen. Tarjoamme Kuopiossa kaikki Granlundin palvelut talotekniikkasuunnittelusta rakennuttamiseen ja valvontaan.


Granlund Kuopio, engineering consultant, listed under "Engineering Consultants" category, is located at Hyrräkatu 3 Kuopio 15, 70500, Finland and can be reached by 0107592700 phone number. Granlund Kuopio has currently no reviews.

Browse all Engineering Consultants in Kuopio.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Granlund Kuopio

Granlund Kuopio is closed on Sunday and Saturday.
Granlund Kuopio is open Mon-Fri 08:00-16:00.
Kyllä. Granlund on kotimainen ja kokonaan työntekijöidensä omistama yritys. Granlundilla on toimintaa 27 paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi toimimme Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Dubaissa.
Voit liittyä Granlundin uutiskirjeen jakelulistalle nettisivuillamme.
Kaikkien Granlund-toimipisteiden yhteystiedot ja yhteyshenkilöt löydät helposti nettisivujemme Ota yhteyttä -sivulta.
Kaikkien Granlund-toimipisteiden yhteystiedot ja yhteyshenkilöt löydät helposti nettisivujemme Ota yhteyttä -sivulta. Voit myös käyttää verkkosivujemme hakutoimintoa.
Voit lähettää sähköpostia suoraan yhteyshenkilöllesi, osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen granlund@granlund.fi
Voit lähettää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta. Tarjouspyyntölomake löytyy esimerkiksi jokaisen palvelusivun alahelmasta. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös sivujemme oikeassa alakulmassa näkyvälle botille.
Voit soittaa suoraan etsimäsi Granlund-aluetoimiston vaihteeseen, jonka puhelinnumeron löydät aukioloaikojen alapuolelta. Toimipisteemme ja niiden puhelinnumerot löydät yhtiökohtaisesti myös nettisivuilta. Sivuilta löydät myös yhteyshenkilöidemme yhteystiedot. Granlund Oy:n vaihteen numero on 010 759 2000.
Toimitusjohtaja on Pekka Metsi.
Granlund on kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijatalo, joka keskittyy yritysten väliseen liiketoimintaan. Tarjoamme mm. seuraavia palveluita: LVI-suunnittelu, sähkösuunnittelu, rakennusautomaatiosuunnittelu, talotekniikkasuunnittelu, konsultointia, energiakonsultointia, kiinteistöjohtamisen palveluita, rakennuttamisen ja valvonnon palveluita. Ohjelmistopalvelumme on nimeltä Granlund Manager.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top