DekaMarkt Almere

be the first one to review!

088 313 5625verified 83 years in business

Brink 94
Almere 1354 HK Netherlands

Sun09:00-20:00
Mon08:00-20:00
Tue08:00-20:00
Wed08:00-20:00
Thu08:00-20:00
Fri08:00-21:00
Sat08:00-21:00




Looking For Supermarkets?


About DekaMarkt Almere

DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Kijk voor meer informatie op onze website. 

Services:
Bake-off afdeling
Bloemen store
HuisApotheek
Slijterij

Products Carried:
Aanbiedingen
Aardappelen
Beleg
Bloemen & Planten
Brood
Cadeaukaart
Diepvries
Dranken
Folder
Gebak bestellen
Groente & Fruit
Handige Boodschappenlijstjes
Huidhoud & Huisdieren
Kaas
Kind & Drogisterij
Koek
Koffie
Maaltijden
Magazine
Non Food
Salades
Sap
Snacks
Snoep
Spaaracties
Tapas
Thee
Vis
Vlees
Voorraadkast
Zuivel


Brands Carried:
DekaMarkt


Languages Spoken: Engels, Nederlands

Price Range: $$

Payment Options: Cash, Master Card, Contactloo, Cadeaubon/, Maestro, Pin, Vpay

DekaMarkt Almere, supermarket, listed under "Supermarkets" category, is located at Brink 94 Almere Flevoland, 1354 HK, Netherlands and can be reached by 0883135625 phone number. DekaMarkt Almere has currently no reviews.

Browse all Supermarkets in Almere.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about DekaMarkt Almere

Sommige groenten, zoals de witlof, zijn voorzien van een DekaVers verpakking. Dat heeft bijzondere eigenschappen. Jouw voordelen: optimale houdbaarheid; geen gewichtsverlies; hygiënische, gesloten verpakking; recyclebaar verpakkingsmateriaal; productinformatie op verpakking.
Alle ingrediënten van een product vind je bij de productinformatie. Zoek het product via onze zoekfunctie en klik op het artikel. Vervolgens worden de ingrediënten getoond. Ook vind je de allergie informatie en de voedingswaarden van het product.
Met name binnen onze branche is het zeer gebruikelijk om regelmatig ons assortiment te evalueren en zonodig aan te passen. Het zeer uitgebreide aanbod van onze leveranciers dwingt ons daartoe. Aan de hand van marktcijfers moeten wij ook soms producten saneren die relatief minder goed verkopen. Soms gebeurt dit om nieuwe producten op te kunnen nemen of producten waarvoor meer belangstelling is. Dit is de enige manier om ons assortiment actueel te houden en deze niet ongelimiteerd te laten groeien.
De meeste biologische artikelen in ons assortiment zijn herkenbaar aan het logo op het schapkaartje bij het bijbehorende artikel en aan het logo op het etiket en artikelen op deze website. Wil je weten welke biologische artikelen wij in ons assortiment hebben? Bekijk hier ons ruime assortiment.
Je kunt je via de afmeldlink in onze nieuwsbrief afmelden. Je vindt de link waarmee je kunt uitschrijven helemaal boven- en onderaan de nieuwsbrief. Je kunt ook een mail zenden aan onze klantenservice via het contactformulier.
Op onze website Werken bij DekaMarkt staan de actuele vacatures. Je kunt via de website ook meteen solliciteren.
Je mist je favoriete product in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij vragen je hier bij aan te geven om welk artikel (smaak, soort, verpakking, inhoud etc.) het gaat en bij welke DekaMarkt jij jouw boodschappen doet. Wij brengen jouw verzoek dan onder de aandacht van onze afdeling inkoop voor onderzoek. Je ontvangt van ons echter geen schriftelijke reactie. Wij adviseren je onze winkelschappen in de gaten te houden of wij jouw product hebben opgenomen.
De aanbiedingen voor aankomende week tonen wij elke zaterdag vanaf 09.00 uur op onze website. Deze kan je vinden onder aanbiedingen.
Je kunt dit melden in het dichtstbijzijnde winkel of in het contactformulier van de klantenservice doorgeven. Voor een snelle afhandeling vragen wij jou in ieder geval de onderstaande gegevens te vermelden: • naam; • straat en huisnummer; • postcode en woonplaats
De openingstijden vind je in het onderdeel winkels van deze site. Uiteraard staan de openingstijden ook op de deuren van de winkel.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top