City Hotel Nieuw Minerva

be the first one to review!

071 512 6358verified 78 years in business

Boommarkt 23
Leiden 2311 EA Netherlands

Sunopen all day
Monopen all day
Tueopen all day
Wedopen all day
Thuopen all day
Friopen all day
Satopen all day


Boommarkt 23 Leiden 2311 EA Netherlands
071 512 6358



Looking For Hotels?


About City Hotel Nieuw Minerva

SLAPEN LANGS DE GRACHT Sfeervol en authentiek hotel, in het levendige centrum van Leiden langs één van de gezellige Leidse grachten. Midden tussen musea, bezienswaardigheden, restaurants en gezellige terrasjes langs het water. Voor onze zakelijke gasten: diverse congreslocaties in de Leidse binnenstad zijn lopend binnen een paar minuten te bereiken. City Hotel Nieuw Minerva is gevestigd in 6 aaneengesloten grachtenpanden (Rijksmonument) en telt 35 kamers. Deze kamers zijn allemaal verschillend ingericht, passend bij de historie van ons pand. De kamers aan de voorzijde kijken uit over de Oude Rijn en het centrum. Aan de achterkant vindt u rustiger kamers zonder grachtzicht. Laat ons weten als u voorkeur heeft voor een kamer(type), dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Services:
Toegang tot internet en WiFi
Reserveren
Garanderen van een reservering
Annuleringsvoorwaarden
in- en uitchecken

Products Carried:
Cava op uw kamer
COMFORT KAMER
Een fles wijn op de kamer
FAMILIE KAMER
Fiets huren
KLASSIEKE KAMER
KNUSSE KAMER
LUXE SUITE
REMBRANDT KAMER
SUPERIOR ROOM
Verse bloemen op de kamer


Languages Spoken: nl

Price Range: $$

Payment Options: Cash, Visa, Master Card, American Express, Invoice, Contactloo, Pin

City Hotel Nieuw Minerva, hotel, listed under "Hotels" category, is located at Boommarkt 23 Leiden ZH, 2311 EA, Netherlands and can be reached by 0715126358 phone number. City Hotel Nieuw Minerva has currently no reviews.

Browse all Hotels in Leiden.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about City Hotel Nieuw Minerva

U kunt uw auto parkeren op Parkeerterrein Haagweg, Haagweg 8 in Leiden. De gratis shuttlebus brengt u in een paar minuten bij ons hotel. Bij uitcheck kunt u bij ons een uitrijkaart met korting kopen.
Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur. U kunt uw bagage al eerder bij ons afgeven.
Uitchecken is mogelijk tot 11.00 uur. Wilt u nog de stad in, dan kunt u uw bagage bij ons achterlaten.
Er is 24/7 een medewerker aanwezig in onze hotelreceptie. We vinden het fijn als u aangeeft wanneer u na 22.00 uur aankomt.
Wij bieden dagelijks een gevarieerd ontbijtbuffet aan. Het buffet is op werkdagen geopend van 07.00 - 10.00 uur en in het weekend van 08.00 - 11.00 uur.
We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw allergie of dieetwens. Laat u ons het zo snel mogelijk weten, liefst direct bij reservering.
We hebben een afgesloten ruimte waarin u uw fiets kunt parkeren. Let op: deze ruimte is alleen geschikt voor 'gewone' fietsen (inclusief e-bikes). De ingang van onze stallingsruimte is smal. Scooters en bakfietsen kunnen NIET bij ons binnen worden geparkeerd. Twijfelt u of uw fiets past? Neemt u dan tijdig contact met ons op.
In de directe omgeving van het hotel zijn enkele openbare ligplaatsen. Daar kunt u uw boot aanleggen. De ligplaatsen kunnen niet worden gereserveerd.
Kleine en middelgrote honden zijn welkom. Het aantal kamers waarop dit kan is beperkt en er geldt een toeslag voor uw hond. Uw hond kan tijdens uw verblijf niet alleen op de kamer worden achtergelaten. Houdt u er rekening mee dat uw hond trappen moet kunnen lopen. Er kunnen maximaal 2 honden per kamer. Geeft u uw hond meteen bij reservering op?
Er is geen lift aanwezig. We helpen u graag met uw bagage, indien gewenst.
Roken is in ons hele hotel niet toegestaan. Oók niet vanuit het raam op de kamers.
We hebben een beperkt aantal fietsen die u kunt huren. Informeert u bij reservering naar de beschikbaarheid.
Dat is zeker mogelijk. Geeft u bij uiterlijk 3 werkdagen van te voren duidelijk aan wat u precies wilt én op welk moment het op de kamer moet worden gezet. Ook alcoholvrije wijn of bubbels zijn mogelijk.
Dat kan. Geeft u uiterlijk 3 werkdagen van te voren aan op welk moment de bloemen op de kamer moeten worden gezet en wij regelen de rest!
We hebben enkele babybedjes, die tegen een toeslag op de kamer kunnen worden geplaatst. Neemt u bij reservering contact met ons op over de beschikbaarheid.
Het is niet mogelijk een extra bed op de kamers te plaatsen.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top