Dirk van den Broek

be the first one to review!

088 313 4195verified 85 years in business

Langegracht 3
Leiden 2312 NV Netherlands

Sun09:00-21:00
Mon09:00-21:00
Tue07:00-21:00
Wed07:00-21:00
Thu07:00-22:00
Fri07:00-22:00
Sat07:00-21:00




Looking For Supermarkets?


About Dirk van den Broek

Al sinds 1948 biedt Dirk van den Broek de laagste prijs voor al je dagelijkse boodschappen. Het begon met de eerste zelfbedieningswinkel van Nederland aan het Mercatorplein in Amsterdam, gevolgd door de eerste supermarkt in 1953. Vandaag de dag is Dirk uitgegroeid tot een succesvolle discount serviceformule met meer dan 125 winkels in heel Nederland. In de wekelijkse folder vind je de meest voordelige aanbiedingen en Kanskoopjes. Of je nu groente, zuivelproducten, huishoudelijke artikelen of andere boodschappen zoekt, bij Dirk vind je altijd wat je nodig hebt. Ervaar zelf waarom Dirk al meer dan 80 jaar een begrip is in Nederland. Op Dirk kun je rekenen!

Services:
Bake-off afdeling
Scan&Go

Products Carried:
Aardappelen groente & fruit
Brood beleg & koek
Diepvries
Dranken sap koffie & thee
Huishoud & huisdieren
Kind & drogisterij
Maaltijden salades & tapas
Non food
Snacks & snoep
Vlees & vis
Voorraadkast
Zuivel & kaas


Brands Carried:
1 de Beste
Bakker van der Akker
Best Bier
Doornbosch
Huismerk
Kroon van Holland


Languages Spoken: Nederlands

Price Range: $

Payment Options: Cash, Visa, Master Card, Android Pay, Contactloo, Maestro, Vpay

Dirk van den Broek, supermarket, listed under "Supermarkets" category, is located at Langegracht 3 Leiden ZH, 2312 NV, Netherlands and can be reached by 0883134195 phone number. Dirk van den Broek has currently no reviews.

Browse all Supermarkets in Leiden.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Dirk van den Broek

Bij Dirk doen we er alles aan om ieder bezoek aan een van onze winkels zo prettig mogelijk te maken. Toch niet helemaal tevreden? Je kunt jouw klacht over onze producten en/of diensten via het contactformulier indienen bij onze klantenservice. Wij proberen zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen te reageren op jouw melding.
Je kunt de Dirk cadeaukaart 5 jaar lang gebruiken. Doe je een betaling met de cadeaukaart of waardeer je de kaart op, dan krijgt de kaart opnieuw een geldigheidsduur van 5 jaar.
Leuk dat je bij Dirk wil komen werken! Op werkenbijdirk.nl vind je alle informatie over vacatures bij Dirk.
Op www.dirk.nl/winkels vind je meer informatie over onze winkels. Hier staande meest actuele openingstijden en nieuwsfeiten over jouw favoriete Dirk-winkel.
Als je achteraf toch spijt krijgt van je aankoop, mag je het artikel binnen 30 dagen met je kassabon terugbrengen naar jouw Dirk-winkel. Je kunt het artikel omruilen voor een ander exemplaar of je krijgt het aankoopbedrag via retourpinnen terug als je het artikel teruggeeft. Uitzondering hierop zijn gekoelde, bevroren of aangebroken producten. In verband met de veiligheid van onze medewerkers zijn onze supermarkten voorzien van het gesloten geldsysteem Safepay in combinatie met Pin Only. Het is daarom helaas niet mogelijk om contant geld terug te geven wanneer een artikel teruggegeven wordt. Als retourpinnen voor jou niet mogelijk is, ontvang je een Dirk cadeaukaart t.w.v. het aankoopbedrag Voor cadeaukaarten, los van de Dirk cadeaukaart, en beltegoedkaarten zijn wij alleen een tussenpersoon. De leverancier communiceert de voorwaarden o.a. via de verpakking. Per kaart kunnen de retouropties verschillen. Voor houdbare producten als bier, fris e.d. kun je voor de aankoop afspraken maken met het management van jouw favoriete Dirk supermarktleiding. We gaan graag in gesprek.
Alle producten die je bij Dirk koopt, hebben een gegarandeerde kwaliteit. Mocht jouw aankoop toch niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen omruilen voor een nieuw exemplaar of ontvang je het aankoopbedrag terug. Ook zonder kwaliteitsafwijking mag je een product met kassabon binnen 30 dagen terugbrengen. Uitzondering hierop zijn gekoelde, bevroren of aangebroken producten.
Vervelend dat je een actie bent misgelopen. Dirk winkels krijgen meerdere keren per dag nieuwe voorraad. Helaas kan het voorkomen dat je onverhoopt toch misgrijpt. In de meeste gevallen is het product dan in de navolgende dag(en) weer beschikbaar. Alleen voor, speciale partijen en onze Kanskoopjes geldt op=op.
Bij Dirk vinden we het belangrijk dat onze acties goed verkrijgbaar zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze folder en acties van woensdag t/m dinsdag te laten lopen. Zo kunnen we de winkel op rustige momenten bevoorraden en vullen, zodat je op drukkere momenten niet misgrijpt.
Informatie over de openingstijden van jouw favoriete Dirk winkel vind je op onze website onder het kopje winkels.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top