Sportland Eesti Outlet Pärnu Keskus

be the first one to review!

442 2094verified

Aida 7
Pärnu 80011 Estonia

Sun10:00-18:00
Mon10:00-20:00
Tue10:00-20:00
Wed10:00-20:00
Thu10:00-20:00
Fri10:00-20:00
Sat10:00-20:00




Looking For Sporting Goods Stores?


About Sportland Eesti Outlet Pärnu Keskus

Meie spordipoodidest üle Eesti leiad spordi- ja vabaajariided, -jalatsid ning sporditarbed parimatelt brändidelt – Nike, adidas, Helly Hansen, Timberland ja paljud teised.

Products Carried:
Aksessuaarid
Jalanõud
Riietus


Brands Carried:
8848 Altitude
Adidas
adidas by Stella McCartney
adidas Originals
Alpen Gaudi
Arena
Bliz
Bottecchia
Calvin Klein Performance
Casall
Cep
Columbia
Converse
Craft
Crisp
Crocs
DC
Dickies
Discmania
District
Esperia
Giro
Head
Helly Hansen
Innova
K2
Madshus
MUSTO
New Balance
New Era
Nike
North Bend
O’Neill
Polar
Puma
Quiksilver
Roxy
Salomon
SiS
Skechers
Spalding
Speedo
Stunt
The North Face
Timberland
Toko
Tommy Sport
Under Armour
Vans
Wilson
Ziener
Zoot


Delivery: in store pickup, curbside pickup, delivery, no contact delivery

Languages Spoken: Eesti, English, Latvian, Lithuanian

Payment Options: Cash, Visa, Master Card, Invoice

Sportland Eesti Outlet Pärnu Keskus, sporting goods store, listed under "Sporting Goods Stores" category, is located at Aida 7 Pärnu 67, 80011, Estonia and can be reached by 4422094 phone number. Sportland Eesti Outlet Pärnu Keskus has currently no reviews.

Browse all Sporting Goods Stores in Pärnu.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Sportland Eesti Outlet Pärnu Keskus

Kui saadetud avaldus on täidetud korrektselt, siis saadetakse korduskviitung Teile 15 päeva jooksul. Ebakorrketsete või puudulike andmete puhul ei ole kahjuks võimalik korduskviitungit väljastada.
Korduskviitungi saamiseks palume täita ära kõik lahtrid ankeedil ning lisada juurde vabas vormis kirjutatud avaldus millele on lisatud digiallkiri.
"Kaupa saadetakse ühest kaupluset teise kauplusesse juhul, kui Te olete veendunud toote sobivuses (k.a suuruses) ning Teie ostusoov on kindel. Toote hinnale lisandub transpordikulu 5€ (suuremõõtmeliste toodete puhul 15€).Kaupa ei liigutada kaupluste vahel, kui: 1) tootel on suurem soodustus kui -20%2) toode on olemas sama linna teises Sportlandi kaupluses3) toode on saadaval e-poes4) toode on müügil Sportland Outletis"
Kauplustes müügil olevate toodete saadavust on võimalik üle kontrollida, saates meile toote lingi koos suurusega läbi kodulehe chati või Facebooki messengeri. Toodete saadavust on võimalik kontrollida ka otse kauplusesse helistades. Kaupluste kontaktid leiab siit: www.sportland.ee/kauplused
Toodete broneerimiseks kirjutage online klienditeenindusse või võtke ühendust sobiva Sportlandi kauplusega. Kaupluste kontaktid leiab siit: www.sportland.ee/kauplused
Palun saatke oma paki number CP0......... XEE, täpne toode, mille tagastasite ja tellimuse number klienditeenindus@sportland.ee
Kandmata toodet, millel on alles toote etikett/karp on võimalik tšeki alusel vahetada 14 päeva jooksul alates ostukuupäevast kõikides Sportlandi sama keti kauplustes.
*Kaup on võimalik tagastada alates 14 päeva jooksul kauba kättetoimetamise päevast kaup tagastada ja saada tasutud raha tagasi.*Kaupluses on võimalik e-poest ostetud toodet vahetada ainult sama toote teise suuruse vastu. Teise toote vastu vahetust teha ei ole võimalik.*E-poes vahetusvõimalus puudub.Tagastamine kui kaup on tellitud Omniva pakiautomaati: Pakiautomaati paki saabumise SMS-is või e-kirjas on ka tagastuskood. Sellega saad paki tasuta tagastada kõikidest Omniva pakiautomaatidest ja postkontoritest. Tagastatavale pakile jäta külge ka sellel olnud aadresskaart. Vali pakiautomaadi ekraanil „ Tagastan paki“, sisesta tagastuskood ja aseta pakk kappi, tagastuse aadresskaardi lisab pakile kuller, kui tuleb pakke korjama"Tagastamine kui kaup on tellitud Omniva kulleriga või puudub tagastuskood: Kui Sa ei saa pakiteatega tagastuskoodi, saad paki tagastada algse pakikoodiga kõikidest Omniva pakiautomaatidest ja postkontoritest. Tagastatavale pakile jäta külge ka sellel olnud aadresskaart. Vali pakiautomaadi ekraanil „ Tagastan paki“, skaneeri triipkood või sisesta esialgne pakikood ning aseta pakk kappi, tagastuse aadresskaardi lisab pakile kuller, kui tuleb pakke korjama. Kui paki tagastamisega ilmneb probleeme võta ühendust meiega.klienditeenindus@sportland.ee või +37258868609""Tagastamine kui kaup on tellitud DPDga:Paki tagastamiseks kleebi pakile peale kaubaga kaasas olnud DPD tagastussilt. Seejärel leia endale lähim DPD pakiautomaat ja vali ekraanilt „Saada pakk“ ja edasi „Saada eelvormistatud pakk“. Skaneeri pakisildil olev triipkood ja vali paki suurus. Pane pakk kappi, sulge uks ning kinnita paki üleandmine."
Garantiid me toodetele ei paku, kuid kõikidele Sportlandi kauplustest ostetud toodetele kehtib 2 aastane pretentsioonide esitamise õigus.
Defektsed tooted tagastatakse e-poe kesklattu. Tagastuslehele tuleb märkida, et tegemist on defektse tootega ning kirjeldada defekti võimalikult täpselt (juhul kui mingil põhjusel tagastusleht puudub, siis võib kirjutada ka sama info vabas vormis paberile). Kindlasti tuleb kirja panna tellimuse number, kontaktandmed ning arveldusarve number. Tasuta paki tagasi saatmiseks tuleb kirjutada klienditeenindus@sportland.ee ning Teile saadetakse pakisilt ja juhised paki tagastamiseks.
Palume pöörduda lähimasse Sportlandi kauplusesse, kus saate täita defektiga toote tagastamise akti ja esitada oma pretensiooni. Tagastatud tootele teostatakse ekspertiis ning seejärel kauplus teavitab hiljemalt 15 kalendripäeva jooksul pretensiooni võimalikust lahendusest.
Sportland pakub Inbank järelmaksu kaubale maksumuses 100€-2000€ (järelmaks kehtib toote täishinna puhul, kui ei ole märgitud teisiti). Hetkel on võimalik järelmaksu taotlust ja lepingut sõlmida ainult kaupluses kohapeal. Järelmaksu tingimuste kohta saate täpsemalt lugeda siit: https://www.sportland.ee/jarelmaks/
Kinkekaarte saab osta ja kasutada vaid tavakauplustes.
Ostetud kaubad jõuavad Ostja poolt valitud pakiautomaati 1 kuni 7 tööpäeva jooksul alates arve tasumisest. Kui arve on tasutud nädalavahetusel või pühade ajal, siis tarnitakse kaup tellijani pühadele järgnevatel tööpäevadel 1 kuni 7 tööpäeva jooksul peale arve tasumist. Eriolukorras võib esineda kaupade tarnes viivitusi.
Sportlandi kodulehel saab ennast registreerida e-poe kasutajaks. Tellimust tehes tuleb sisselogida enda kasutajaga ja siis rakendub automaatselt soodustus 5%. Antud soodustus on kehtiv ainult e-poes ja kauplustes ei rakendu.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top