Ikaross, Veterinārā klīnika

be the first one to review!

67 466 755verified 6 years in business

Lilijas iela 28
, Rīga RIX, LV-1055

Sun09:00-16:00
Mon09:00-19:00
Tue09:00-19:00
Wed09:00-19:00
Thu09:00-19:00
Fri09:00-19:00
Sat09:00-16:00




Looking For Veterinarians?


About Ikaross, Veterinārā klīnika

Veterinārā klīnika “IKAROSS” piedāvā plašu profilakses, diagnosticēšanas un slimību ārstēšanas pakalpojumu klāstu. Mēs atrodamies Iļģuciemā un Bolderājā. Sniedzam īpaši augstas kvalitātes ķirurģijas, dermatoloģijas un uzvedības medicīnas (uzvedības problēmu) pakalpojumus un arī sniedzam pakalpojumus eksotiskajiem dzīvniekiem. Mūsu mērķis ir augstas kvalitātes veterinārās medicīnas pakalpojumu sniegšana, kā arī individuāla pieeja katram klientam. Esam atvērti jums un jūsu mīluļiem!

Services:
Diagnostika
Dzīvnieku dermatoloģija
Dzīvnieku ķirurģija
Zoopsihiatrija
Eksotisko dzīvnieku ārstēšana
Dzīvnieku vakcinācija

Languages Spoken: Krievu, Latviešu

Neighborhood: Kurzemes rajons

Payment Options: Cash, Visa, Master Card

Ikaross, Veterinārā klīnika, veterinarian, listed under "Veterinarians" category, is located at Lilijas iela 28 Rīga RIX, LV-1055, Latvia and can be reached by 67466755 phone number. Ikaross, Veterinārā klīnika has currently no reviews.

Browse all Veterinarians in Rīga.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Ikaross, Veterinārā klīnika

Daļa suņu visu laiku rej, kad izjūt trauksmi, asi reaģējot uz jebkuru kairinātāju no ārpuses. Ārsts var parakstīt medikamentus, kas palīdz mazināt bailes. Un protams, ka trauksmes izraisītu riešanu var mazināt paklausības apmācība – vingrinājumu komplekss, kura jēga ir iemācīt sunim aizliegumus. Aizliegt viņam riet, mācīt būt klusam un veicināt pareizo uzvedību. Sunim jābūt maksimāli paklausīgam. Un neaizmirstiet, ka uzvedoties klusi, viņš dabū našķi. Pastāvīgi šādu problēmu risināt praktiski nav iespējams, visdrīzāk, ka jums nāksies sadarboties ar instruktoru-kinologu. Bet pirmkārt nepieciešama personiska konsultācija.
No saņemtās informācijas līdz galam nav skaidrs, kāda ir problēma. Vai nu runa ir par manipulācijām no kaķēna puses un vēlmi pievērst saimnieces uzmanību, vai arī tas ir kaut kāds satraukums un viņam bail palikt vienam, tāpēc tiek veidota atkarība no saimnieces. To visu var noskaidrot personīgā konsultācijā ar klientu. Atkarībā no tā, cik problēma ir nopietna, var izlemt, vai ir vajadzīgi medikamenti. Bet viennozīmīgi šim kaķēnam ir nepieciešams maksimāli uzlabot apkārtējo vidi, viņa dzīvi, telpu. Tam jābūt interesantam, lai vienīgo prieku dzīvē viņam nepaliktu tikai saimniece. Viņam ir jāizveido apkārtējā vide, lai viņš tērētu savu enerģiju, lai viņš apmierinātu savus mednieka instinktus.
Par temperatūru – tas atkarīgs no tā, cik biezs ir viņu apmatojums, pavilna. Bet, tā kā kaķi visu laiku dzīvo ārpus telpām, var pieņemt, ka viņiem ir diezgan bieza pavilna, un viņi var izturēt ievērojamu aukstumu. Galvenais ir tas, ka tajā aukstā laikā viņiem ir vieta, kur paslēpties – māja vai pagrabs, kā arī ir pietiekošs ēdiens un dzēriens, lai viņiem būtu enerģija, lai sildītos.
“Kāpēc kaķis pārstāja iet mājiņā? Tur var būt daudz dažādu iemeslu. Pirmais – izmērs, varbūt tā mājiņa viņai vai nu pārāk maza, vai nu liela. Katram kaķim ir savas prasības. Daži ir ļoti jutīgie, ja izmērs pārāk lieli, dažiem patīk, lai mājiņa būtu pavisam maziņa. Otrais svarīgākais moments – materiāls, no kurā bija uzbūvēta māja. Materiālam jābūt patīkamam kaķim, bez nepatīkamām smakām, dažreiz varbūt tā, ka mēs paši nesajūtam to smaku (piem. no kāda sintētiska materiāla), bet kaķis jūt. Vēl viens moments – vieta, kur atrodas mājiņa. Vislabāk mājiņu būvēt tajā vietā, kur kaķi visbiežāk pavada laiku, jo, ja mājiņa stāv vietā, kurā neliekas kaķim par drošu, viņš arī nedzīvos tajā. Un. ja tomēr mēs uzskatām, ka mājiņa ir pietiekoši laba, stāv pareizajā vietā un mēs nevaram saprast, kāpēc kaķis neiet iekšā, tad varam mēģināt viņu ieinteresēt ieiet iekšā, atstājot viņam tur iekšā barību (labāk vairākkārt, lai viņš saprastu, ka tur ir droši un patīkami, var paslēpties, ja kas). Vai nu Jūs varat izmantot “kaķu smaržas” - pilieni, ar kuriem var pievilināt kaķa uzmanību (var nopirkt zooveikalos).


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top