Dental Clinics Rotterdam Ommoord

be the first one to review!

010 455 6366verified 17 years in business

Sinclair Lewisplaats 510A
Rotterdam 3068 ED Netherlands

Sunclosed
Mon08:30-17:00
Tue08:30-17:00
Wed08:30-17:00
Thu08:30-17:00
Fri08:30-17:00
Sat08:30-17:00




Looking For Dentists?


About Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Ommoord, een moderne tandartsengroepspraktijk op de Sinclair Lewisplaats 510a, gelegen in de wijk Ommoord. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit - Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen - Rolstoeltoegankelijk - Wij helpen u snel en professioneel, bij acute problemen nog dezelfde dag - U betaalt nooit te veel bij ons. Wij hanteren de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid - Maandag t/m zaterdag geopend

Services:
Klachtenregeling
Garantieregeling
Oproepberichten
Afspraakherinnering

Products Carried:
Behandeling van ontstoken tandvlees
Expeditie Tandarctica
Gewoon Gaaf
Mondhygiëne
Mondzorg voor angstige patiënten
Mondzorg voor kinderen
Mondzorg voor ouderen
Periodiek mondonderzoek (controle)
Röntgenfoto's
Tanden bleken
Verdoving
Vullingen


Languages Spoken: Engels, Nederlands

Neighborhood: Ommoord

Payment Options: Invoice, Ideal, Viaeenverz

Dental Clinics Rotterdam Ommoord, dentist, listed under "Dentists" category, is located at Sinclair Lewisplaats 510A Rotterdam ZH, 3068 ED, Netherlands and can be reached by 0104556366 phone number. Dental Clinics Rotterdam Ommoord has currently no reviews.

Browse all Dentists in Rotterdam.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Dental Clinics Rotterdam Ommoord is closed on Sunday.
Dental Clinics Rotterdam Ommoord is open Mon-Sat 08:30-17:00.
Bel bij spoed altijd direct naar de praktijk. Het nummer van de spoeddienst vind je op de praktijkpagina of in het overzicht van alle praktijken op www.dentalclinics.nl. Staat er geen spoednummer vermeld, dan krijg je via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de nooddienst te horen.
Sta je nog niet ingeschreven bij een Dental Clinics praktijk? Je kunt jouzelf of jouw kind eenvoudig aanmelden als patiënt via het inschrijfformulier op onze website. Liever bellen of mailen? Dat kan uiteraard ook. Wij helpen je graag verder. Op www.dentalclinics.nl vind je een overzicht van alle praktijken. Als we jouw inschrijving hebben ontvangen, ontvang je een uitnodiging voor een eerste consult en een medische vragenlijst.
Wat leuk dat je onze social media pagina’s hebt gevonden! Hoe graag we je hier ook verder helpen met betrekking tot jouw afspraak, verwijzen wij je toch door naar de praktijk. Onze social/webcare collega’s hebben namelijk geen toegang tot de agendaplanning van de praktijken.
Bellen is sneller! Je kunt ons ook mailen voor het maken van een afspraak, maar we geven de voorkeur aan telefonisch contact. De ervaring leert dat er veel over en weer wordt gemaild om een afspraak te maken. Een telefoontje naar de praktijk scheelt zowel jou als ons veel tijd. Neem in ieder geval voor het verplaatsen of annuleren van afspraken altijd telefonisch contact op. Dan weet je zeker dat de wijziging tijdig is geregistreerd en loop je geen risico alsnog een rekening te ontvangen.
Wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met jouw praktijk. Wij helpen je graag verder. Sta je nog niet ingeschreven bij een Dental Clinics praktijk en wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk bij jou in de buurt. Kijk voor een overzicht van alle praktijken op www.dentalclinics.nl.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top