NexDrive - Apeldoorn

be the first one to review!

055 578 1380verified

HogeKampweg 10
Apeldoorn 7316 MS Netherlands

Sunclosed
Mon08:00-17:00
Tue08:00-17:00
Wed08:00-17:00
Thu08:00-17:00
Fri08:00-17:00
Satclosed




Looking For Car Dealers?


About NexDrive - Apeldoorn

NexDrive Apeldoorn | Foja bedrijfswagen Service BV Specialist in onderhoud aan elektrisch en hybride auto's NexDrive Apeldoorn | Foja bedrijfswagen Service BV is officieel NexDrive-servicepunt. Wij zijn volledig ingericht om onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride auto's uit te voeren. Onze monteurs zijn gespecialiseerd op het gebied van EV en hybride voertuigen. Ook onze werkplaats is voorzien van de juiste apparatuur, de nieuwste software en voldoende beschermingsmiddelen. Net als bij brandstofauto’s, hebben wij als universeel garagebedrijf toegang tot alle software, storingsinformatie en originele onderdelen van ieder merk auto. De fabrieksgarantie van uw elektrische of hybride auto blijft dus behouden. Zo biedt NexDrive Apeldoorn | Foja bedrijfswagen Service BV u niet alleen vandaag, maar ook morgen dezelfde kwaliteit als een merkdealer, plus de vertrouwdheid en uitstekende service die u van ons gewend bent. De NexDrive belofte van NexDrive Apeldoorn | Foja bedrijfswagen Service BV: Behoud van fabrieksgarantie Experts in alle merken Modernste elektrische apparatuur Altijd up-to-date software Continu bijgeschoolde autotechnici Specialist in gecombineerd onderhoud aan hybride voertuigen Service zoals u die van uw vertrouwde garagebedrijf gewend bent.

Services:
Onderhoud elektrische auto's
onderhoud hybride auto's
Reparaties
Banden
APK
controle remsysteem
transmissie olie vervangen
controle stuurdelen
software-updates
periodieke service
ruitenwisservloeistof
remvloeistof
koelvloeistof
vloeistoffen
ruitenwissers
accu controles
accu-reparaties

Products Carried:
APK verlichting
Banden
Controle op slijtagedelen
EV en hybride voertuigen
Interieurfilter
Onderhoud
Onderhoud voor EV & hybride
Periodieke inspectieservice
Remmen
Remvloeistof
Reparaties
Ruitenwissers
Service voor elektrisch en hybride auto's


Brands Carried:
Aiways
Audi
BMW
Byton
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
JAC
Jaguar
Kia
Lexus
Lightyear
Lucid
Mazda
Mercedes
MG
MINI
Nissan
Opel
Peugeot
Polestar
Porsche
Renault
SEAT
Seres
Skoda
Smart
Sono
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo


Languages Spoken: Engels, Nederlands

Price Range: $$

Payment Options: Cash, Invoice, Bank/Giroo, Contactloo

NexDrive - Apeldoorn, car dealer, listed under "Car Dealers" category, is located at HogeKampweg 10 Apeldoorn GE, 7316 MS, Netherlands and can be reached by 0555781380 phone number. NexDrive - Apeldoorn has currently no reviews.

Browse all Car Dealers in Apeldoorn.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about NexDrive - Apeldoorn

NexDrive - Apeldoorn is closed on Sunday and Saturday.
NexDrive - Apeldoorn is open Mon-Fri 08:00-17:00.
Ook voor laadoplossingen kunt u bij onze servicepunten terecht. Wij kunnen u adviseren welke laadpaal het meest geschikt is voor uw situatie en daarnaast ook de levering en complete installatie voor u verzorgen.
Voor de keuring momenten van elektrische en hybride auto’s (dus alle EV’s) gelden dezelfde termijnen voor de APK keuring als bij personenauto’s met verbrandingsmotoren. Dit betekent dat de eerste keuring moet plaatsvinden voordat het elektrische voertuig 4 jaar is geworden. Vervolgens voor het 6e jaar. Daarna is het wederom 2 jaar, om dus na het 8e levensjaar - jaarlijks gekeurd te moeten worden. Bekijk hiervoor ook het RDW keuringsschema.
Bij een groot deel van de NexDrive servicepunten kunt u ook terecht met uw leaseauto. Deze locaties zijn aangesloten bij LeaseProf. LeaseProf is een landelijk netwerk van samenwerkende universele autobedrijven voor het onderhouden van leaseauto’s in opdracht van leasemaatschappijen. Informeer bij uw dichtstbijzijnde NexDrive locatie voor meer informatie.
Alle NexDrive servicepunten voeren onderhoud uit volgens fabrieksvoorschriften. Zo behoudt u bij ons ook de fabrieksgarantie na onderhoud en reparatie van uw auto. Dit mag volgens de Europese regelgeving voor universele autobedrijven.
Een elektrische auto heeft over het algemeen minder onderhoud nodig dan een brandstofauto vanwege het feit dat ze minder bewegende, en dus slijtagegevoelige, onderdelen hebben. Dit scheelt voor u tijd én kosten! Wel zijn er een aantal andere onderhoudswerkzaamheden die periodiek moeten worden uitgevoerd aan een elektrische auto. Via onderstaande link kunt u hier meer informatie over vinden en, indien nodig, direct een onderhoudsafspraak maken bij een NexDrive servicepunt.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top