LUSH Cosmetics Rotterdam

be the first one to review!

010 404 7062verified 9 years in business

Beurstraverse 55
Rotterdam 3011 AE Netherlands

Sun12:00-18:00
Mon12:00-18:00
Tue10:00-18:00
Wed10:00-18:00
Thu10:00-18:00
Fri10:00-21:00
Sat10:00-18:00




Looking For Cosmetics Stores?


About LUSH Cosmetics Rotterdam

Fresh, Handmade and cruelty-free cosmetics using good-quality and ethically sourced ingredients. Inventor of the Shampoobar and Bathbomb.

Services:
LUSH Parties
Personal Consultations
Corporate Gifting
Collection Fur
Donations via Charity Pot

Delivery: delivery not offered

Languages Spoken: Dutch, English

Price Range: $$

Payment Options: Cash, Visa, Master Card, American Express, Contactloo, Maestro, Vpay

LUSH Cosmetics Rotterdam, cosmetics store, listed under "Cosmetics Stores" category, is located at Beurstraverse 55 Rotterdam ZH, 3011 AE, Netherlands and can be reached by 0104047062 phone number. LUSH Cosmetics Rotterdam has currently no reviews.

Browse all Cosmetics Stores in Rotterdam.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about LUSH Cosmetics Rotterdam

De minimumleeftijd om bij Lush te mogen werken is 16 jaar. Een overzicht van onze actuele vacatures kun je hier vinden. Als je in de buurt bent van één van de winkels, mag je altijd langsgaan om te vragen of er binnenkort nog mensen nodig zijn. Het kan soms gebeuren dat je op die manier als eerste op de hoogte bent! Voor vragen over vacatures en de sollicitatieprocedure kun je het beste contact opnemen met de winkel waar je graag wilt werken.
De meeste van onze producten zijn in principe veilig voor gebruik bij kinderen vanaf zes maanden. Echter gebruiken we soms bepaalde (natuurlijke) ingrediënten waardoor gebruik bij kinderen onder de drie jaar wordt afgeraden. De huid van kinderen en met name baby’s is buitengewoon gevoelig en daarom raden we aan om hier sowieso altijd voorzichtig mee om te gaan. Voor gerichte vragen kun je altijd terecht bij een van onze medewerkers in de winkel.
Onze producten zijn gemaakt voor iedereen! We denken niet in hokjes als het gaat om cosmetica. In plaats daarvan kijken we liever naar de werking van bepaalde ingrediënten en wat onze producten kunnen bieden aan bijvoorbeeld jouw huid!
bijvoorbeeld ons milieubeleid. We willen liever niet samenwerken met bedrijven die óók samenwerken met bedrijven die deze waardes niet actief hanteren. Om die reden gebruiken we alleen onze eigen Lush giftcards.
Bij Lush willen we een eerlijke prijs betalen voor zowel onze ingrediënten als aan alle betrokken partijen in de productieketen. Op basis daarvan bepalen wij de prijzen van onze producten. Omdat wij deze eerlijke prijs niet willen laten beïnvloeden door externe factoren, bieden we bij Lush geen (studenten)korting.
Dat kan! Onze feestjes zijn leuk voor alle leeftijden. We bieden twee thema’s: Fun & Games en Treat Yourself. In overleg met de winkel worden leuke activiteiten gepland, ga je een Lush product naar keuze maken en krijgt iedereen een leuke goodie mee naar huis! Het is mogelijk om je feestje na sluitingstijd te plannen, zodat jullie de winkel voor jezelf hebben. Voor het plannen van een feestje kun je het beste direct contact opnemen met de winkel waar je het feestje wilt vieren. Zij kunnen samen met jou de mogelijkheden bekijken en jouw persoonlijke wensen doornemen.
Het is helaas niet mogelijk om jouw verpakkingen opnieuw te laten vullen. Bij Lush gebruiken we zo veel mogelijk verse ingrediënten en zo min mogelijk conserveermiddelen. We brengen onze producten daarom vers vanuit de fabriek in een hygiënische verpakking van gerecycled plastic naar onze winkels, zodat jij altijd van heerlijk verse producten kunt genieten.
Dat kan zeker, graag zelfs! Wanneer je vijf schone plastic Lush-verpakkingen terugbrengt naar een van onze winkels mag je gratis een vers gezichtsmasker uitkiezen. De andere mogelijkheid is onze Bring It Back-regeling. Met deze regeling kun je lege Lush-verpakkingen inleveren in ruil voor korting. Voor elk geschikt item ontvang je 50 cent korting op je aankopen. Voor elk testerpotje geldt een korting van 5 cent. Je kunt zo veel verpakkingen terugbrengen als je wilt en wij doen de rest. Zo proberen we al ons verpakkingsmateriaal weer terug te krijgen, zodat het in onze Greenhub gerecycled kan worden.
Al onze producten zijn vegetarisch. Op dit moment is ongeveer 95% van onze producten veganistisch. De enige niet-vegan ingrediënten die we nog gebruiken zijn honing, bijenwas en lanoline. We zijn continu bezig om onze producten verder te ontwikkelen en waar mogelijk een vegan alternatief te bieden.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top