Pirilän Kukkatalo Oy

be the first one to review!

09 7771120verified

Torpparinmäentie 2
Helsinki 00690 Finland

Sun09:00-18:00
Mon09:00-20:00
Tue09:00-20:00
Wed09:00-20:00
Thu09:00-20:00
Fri09:00-20:00
Sat09:00-18:00


Torpparinmäentie 2 Helsinki 00690 Finland
09 7771120



Looking For Garden Centers?


About Pirilän Kukkatalo Oy

Myymäläketjumme neljäs myymälä avattiin Helsingin Torpparinmäkeen vuonna 2006. Myymälämme on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Valikoimissamme oman tuotantomme ruukkukukat ympäri vuoden ja sesongeittain suurimpana ryhmänä kesäkukat ja joulukukat. Lisäksi kevään ruukkunarsissit, pieni erä viherkasveja ja tulppaaninippuja. Teemme ympäri vuoden myyntiin myös valmiita istutuksia. Täydennämme valikoimaamme tuonnin kukkivilla ja vihreillä ruukkukasveilla. Lisäksi tarvikkeet ja ruukut, siemenet, sipulit ja pistokkaat, mullat ja lannoitteet, kasvinsuojeluaineet, leikkokukat ja leikkosidonta, kortit ja adressit. Huhtikuusta lokakuun loppuun myynnissä laaja valikoima monivuotisia havuja, puita, pensaita, ruusuja, köynnöksiä ja perennoja. Myymäläämme on autolla hyvät kulkuyhteydet, mutta meille pääsee myös bussilla 67 ja 560, Parkkipaikka ja sisäänkäynti ovat esteettömät, tiloistamme löytyy myös asiakas-WC. Tervetuloa!

Payment Options: Cash, Visa, Master Card, Diners Club

Pirilän Kukkatalo Oy, garden center, listed under "Garden Centers" category, is located at Torpparinmäentie 2 Helsinki 18, 00690, Finland and can be reached by 097771120 phone number. Pirilän Kukkatalo Oy has currently no reviews.

Browse all Garden Centers in Helsinki.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Pirilän Kukkatalo Oy

Pirilän Kukkatalon myymälät löytyvät Raisiosta, Tuusulasta, Riihimäeltä, Helsingistä, Salosta, Kaarinasta ja Tampereelta eli seitsemältä paikkakunnalta.
Hyvä kysymys! Suurin osa kesäkukista ja joulukukista tulee omasta tuotannostamme Tuusulassa ja Raisiossa. Lisäksi kasvatamme kevääksi sipulikukkia kuten ruukkunarsissia, helmililjaa, hyasinttia ja torvinarsisseja. Kevään ja joulun sesonkeihin tuotannossamme on myös hieman tulppaania, jotka niputamme itse. Myymämme istutukset tehdään myös puutarhoillamme, myös niissä käytämme paljon oman tuotannon kukkia. Viherkasveista tuotannossa on mm. juorua, rönsyliljaa ja saniaista kevääksi ja syksyksi. Muut myytävät kasvimme tulevat luotettavilta toimittajilta Tanskassa, Hollannissa, Puolassa, Saksassa ja Belgiassa.
Kaikki myymälämme ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 9-20, viikonloppuisin 9-18. Meillä on lisäksi muutama poikkeuksellinen aukioloaika lähinnä arkipyhissä, ne löytyvät verkkosivuiltamme.
Kyllä voi. Kannattaa ottaa hyvissä ajoin yhteyttä myymäläämme kimpun, asetelman tai surusidonnan (hautakimput, hautalaitteet, arkkulaitteet, hautavihkot, osanottokimppu) tilaamiseksi, jotta osaamme varautua tarvittavin leikkokukin. Morsiussidonta eli morsiuskimput eivät kuulu valikoimiimme.
Pakkaamme kukat syksystä kevääseen automaattisesti, jotta asiakkaamme saavat ne varmasti kotiin ilman vaurioita. Esimerkiksi perhoskämmekät ja joulutähdet eivät kestä vetoa yhtään ja monet muutkin kukat ja viherkasvit ovat kylmälle arkoja.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top