Asumisyksikkö Rinnekodit Omakoti Sofia

be the first one to review!

044 7465707verified

Pyyntitie 5
Espoo 02230 Finland

Sunopen all day
Monopen all day
Tueopen all day
Wedopen all day
Thuopen all day
Friopen all day
Satopen all day




Looking For Assisted Living Facilities?


About Asumisyksikkö Rinnekodit Omakoti Sofia

Tarjoamme erilaisia asumisen vaihtoehtoja, kuten tuettua asumista, palveluasumista sekä muutto- ja asumisvalmennusta. Koti tarkoittaa ihmisille eri asioita. Jokaisella tulee olla oikeus juuri sellaiseen kotiin kuin itse haluaa. Haluamme taata, että jokainen aikuinen, myös kehitysvammainen tai autismikirjon henkilö, voi asua omassa kodissaan ja elää hyvää elämää. Asiakas itse päättää, mitä tämä tarkoittaa käytännössä.


Asumisyksikkö Rinnekodit Omakoti Sofia, assisted living facility, listed under "Assisted Living Facilities" category, is located at Pyyntitie 5 Espoo 18, 02230, Finland and can be reached by 0447465707 phone number. Asumisyksikkö Rinnekodit Omakoti Sofia has currently no reviews.

Browse all Assisted Living Facilities in Espoo.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Asumisyksikkö Rinnekodit Omakoti Sofia

Rinnekodit on osa Diakonissalaitoksen yhteiskunnallista säätiökonsernia. Toimintamme tulos käytetään tarjoamalla vastikkeetonta tukea ja toimintaa muun muassa nuorille, perheille ja maahantulijoille. Tämän lisäksi kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja ylläpidämme henkilökuntamme osaamista erityisten asiakkaidemme kohtaamiseen
Kiva, että olet kiinnostunut meistä työnantajana. Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Meillä työskentelee mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja lääkäreitä, mutta myös muista sote-alan koulutuksista saattaa olla hyötyä. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa https://rekrytointi.hdl.fi/.
Rinnekodeilla on keskitetty palveluneuvonta. Sinne yhteyttä ottamalla kerromme mielellämme palveluistamme ja niihin hakeutumisesta. Palveluneuvonnan yhteystiedot ovat puh. 09 7750 5980 (arkisin klo 9–15) tai palveluneuvonta@rinnekodit.fi
Rinnekodit tarjoaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top