Holiday Club Saimaan Rauha

be the first one to review!

0300 870952verified

Rauhanrinne 1
Lappeenranta 55320 Finland



Rauhanrinne 1 Lappeenranta 55320 Finland
0300 870952



Looking For Aquatic Centre?


About Holiday Club Saimaan Rauha

Koe kylpylähotelli ja loma-asunnot Saimaan rannalla. Tule meille viihtyisään lomakeskukseen viettämään ikimuistoista lomaa kylpylän ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Vietä rentouttava kylpyläloma majoittuen kylpylähotellin perheystävälliseen Club-hotelliin, tyylikkääseen Gant-hotelliin tai ylelliseen Castle-hotelliin. Tilavuutta, omaa keittiötä ja saunaa arvostava majoittuu mukavasti uusiin, tasokkaisiin loma-asuntoihin tai kylpylähotellin läheisyydessä oleviin Villas-huoneistoihin

Brands Carried:
Angry Birds Activity Park
Beach House Saimaa by Robert's Coffee
Classic Pizza
O'Learys
R-kioski



Holiday Club Saimaan Rauha, Aquatic Centre, listed under "Aquatic Centre" category, is located at Rauhanrinne 1 Lappeenranta 02, 55320, Finland and can be reached by 0300870952 phone number. Holiday Club Saimaan Rauha has currently no reviews.

Browse all Aquatic Centre in Lappeenranta.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Holiday Club Saimaan Rauha

Holiday Club Saimaasta löytyy tekemistä sekä sisältä että ulkoa vuoden ympäri. Alueelta löytyy muun muassa 18-reikäinen golfkenttä, BowlCircus-keilaviihdekeskus, ja Angry Birds Activity Park. Ravintolapuolella matkailijoita palvelee ravintolat Le Biff, Easy Kitchen, sporttibaari O'Learys, sekä pizzeria Classic Pizza. Lomakeskuksen yhteydestä löytyy myös kahvila Beach House Saimaa by Robert's Coffee sekä R-kioski.
Holiday Club Saimaan kylpylähotellin 229 tasokasta huonetta sijaitsevat kolmessa erillisessä hotellisiivessä ja Paviljongissa, joissa kaikissa on oma tunnelmansa. Kylpylähotellin yhteydessä ja välittömässä läheisyydessä Saimaan rannalla sijaitsee myös laadukkaita, hyvin varusteltuja Villas-huoneistoja ja loma-asuntoja.
Pysäköinti Saimaalla on ilmaista. Hotellin pääsisäänkäynnin edessä on sähköautojen latauspisteet. Virta-sovellus: 4 x 22kW, lataus ja hintatiedot mobiilisovelluksella. Tesla Destination Charger: 2 x 22kW, ilmainen Tesloille.
Aamiainen sisältyy hotellihuoneiden hintaan. Hotellien yhteydessä olevissa loma-asunnoissa majoittuvat voivat ostaa hotelliaamiaisen lisähintaan. Muissa loma-asuntokohteissamme ei ole tarjolla aamiaista.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top