Fitness voor iedereen!

Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein

be the first one to review!

023 808 0888verified

Bos en Lommerplein 140
Amsterdam 1055 EK Netherlands

Sunopen all day
Monopen all day
Tueopen all day
Wedopen all day
Thuopen all day
Friopen all day
Satopen all day




Looking For Gyms?


About Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein

Pepijn van de Bosch City kan mooie unit maken


Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein, gym, listed under "Gyms" category, is located at Bos en Lommerplein 140 Amsterdam NH, 1055 EK, Netherlands and can be reached by 0238080888 phone number. Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein has currently no reviews.

Browse all Gyms in Amsterdam.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein

Om ervoor te zorgen dat al onze Basic-Fit leden lekkere workouts kunnen doen in onze clubs, hebben wij een lijst van huisregels opgesteld om de veiligheid, privacy en netheid binnen onze club te waarborgen. Goed om te weten: vanaf 16 jaar kun jij zonder begeleiding sporten bij Basic-Fit. Ben je tussen de 12 en 16 jaar, ben je onder begeleiding (van bijvoorbeeld je ouders) van harte welkom.
Wanneer je problemen hebt met je lidmaatschap of andere vragen hebt, kun je chatten met onze chatbot Ruby. Zij beantwoordt al jouw vragen over inlogproblemen met de app, betalingen, wijzigingen rondom je lidmaatschap en nog veel meer. Als Ruby het antwoord op je vraag niet heeft, kun je altijd één van onze Basic-Fit clubs bezoeken waar een host klaar staat om je te helpen.
Als je graag in je eigen tempo traint, is het aan te raden om vanaf de ochtend tot ongeveer 17:00 uur in de club te komen. Als je net zoveel van gezelligheid houdt als van trainen, kan je het beste vanaf 18.00 uur naar de Basic-Fit club gaan. Als je niet zeker weet wat voor jou de beste tijden zijn, doe dan een snelle Google zoekopdracht met de naam van jouw Basic-Fit club en dan kan je meteen checken wanneer het rustig is.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top