Ramirent konevuokraamo Porvoo

be the first one to review!

020 7502560verified

Asentajantie 2
Porvoo 06150 Finland

Sunclosed
Mon07:00-16:30
Tue07:00-16:30
Wed07:00-16:30
Thu07:00-16:30
Fri07:00-16:30
Satclosed




Looking For Construction Machine Rental Service?


About Ramirent konevuokraamo Porvoo

Porvoon konevuokraamo palveluksessasi! Vuokraamostamme löytyy kaikki tarvittava rakentamiseen ja remontointiin: pienet rakennuskoneet, nostimet, telineet, suuret maanrakennuskoneet, sähköistyksen tuotteet ja paljon muuta. Lisäksi kattavat palvelut suunnittelusta kuljetukseen. Palvelemme rakennusalaa, kunnossapitoa, teollisuutta, tapahtumia, julkishallintoa ja kotitalouksia. Tervetuloa vuokraamoomme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua sopivan koneen valinnassa ja opastaa sen turvallisen käytön!


Ramirent konevuokraamo Porvoo, Construction Machine Rental Service, listed under "Construction Machine Rental Service" category, is located at Asentajantie 2 Porvoo 18, 06150, Finland and can be reached by 0207502560 phone number. Ramirent konevuokraamo Porvoo has currently no reviews.

Browse all Construction Machine Rental Service in Porvoo.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Ramirent konevuokraamo Porvoo

Ramirent konevuokraamo Porvoo is closed on Sunday and Saturday.
Ramirent konevuokraamo Porvoo is open Mon-Fri 07:00-16:30.
Pienkoneet ja laitteet voi tarvittaessa palauttaa myös toiseen vuokraamomme kuin mistä olet sen alun perin vuokrannut. Olethan kuitenkin näistä aina etukäteen yhteydessä, niin osaamme ohjeistaa sinua tapauskohtaisesti. Tuotteet tulee palauttaa vuokraamoiden aukioloaikojen puitteissa. Huomaathan, että mikäli palautat tuotteen kuitenkin seuraavana aamuna ennen klo 9, vuokra katkeaa jo edeltävään päivään – eli et joudu maksamaan ylimääräistä vuokrapäivää.
Henkilönostimen käyttö vaatii henkilöltä 18 vuoden ikää. Lisäksi henkilön pitää olla terveydeltään soveltuva henkilönostimen turvalliseen käyttöön ja omata riittävä näkö sekä kuulo. Valtioneuvoston asetus 403/2008 sanoo henkilönostimen käytöstä seuraavaa: 14 § "Trukin ja henkilönostimen kuljettajalla on oltava sen käyttöön työnantajan antama kirjallinen lupa." "Työnantajan on ennen luvan antamista varmistettava, että kuljettajalla on riittävät kyvyt ja taidot työvälineen käyttämiseen." 25 § "Teleskooppi- ja nivelpuominosturin henkilönostokorissa työntekijän on käytettävä henkilökohtaisia putoamissuojaimia."
Meillä on ainoana suomalaisena konevuokraamona kanta-asiakasjärjestelmä, PK-yrityksille tarkoitettu RamiKlubi. Kanta-asiakkaiden jokaisesta vuokrauksesta kertyy bonuseuroja, joilla klubilainen voi tehdä ostoksia RamiKlubin verkkokaupasta. Lue RamiKlubista nettisivuiltamme.
Hintamme ovat kilpailukykyiset. Kuljetushinnastot löytyvät nettisivuiltamme. Huomioithan, että hinta on per suunta (eli joko toimitus tai laitteen nouto takaisin Ramirentille).
Meiltä löytyy kuljetuspalvelu, ja voit tilata laitteet suoraan työmaallesi toimitettuna sovittuna ajankohtana. Kuljetus on hyvä tilata meiltä noin vuorokautta ennen haluttua toimitusajankohtaa. Kuljetus voidaan sopia noin kahden tunnin aikaikkunan sisään toimitettuna työmaallesi. Huomioithan, että kuljetuspalvelu edellyttää Ramirentin luotollista tiliasiakkuutta. Mikäli sinulla ei sitä vielä ole, löydät hakemuksen nettisivuiltamme (Tietoa Ramirentistä). Tilihakemuksen käsittelyssä (luotontarkistuksessa) menee noin yksi vuorokausi. Saat tästä myös ilmoituksen itsellesi sähköpostiin.
Annamme sinulle tarvittaessa vuokrauksen yhteydessä käytönopastusta. Mikäli tarvitset käytönopastuksen, muistathan itse mainita siitä meille. Mikäli tarvitset käyttöohjetta laitteelle/koneelle, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Voit maksaa vuokrauksesi vuokraamolla joko pankki- tai luottokortilla, tai vaihtoehtoisesti (mikäli sinulla on meille avattuna laskutustili) voit maksaa tuotteet myös laskulla, joka toimitetaan sovitusti sähköisesti tai paperisena laskutusosoitteeseen. Voit maksaa pienemmät, toimipisteeltä vuokrattavien koneiden vuokrat suoraan vuokraamon kassalla pankki- tai luottokortilla. Huomioithan, ettei käteismaksu ole mahdollista. Isompien rakennuskoneiden vuokraus ja työkohteeseen toimitettavien koneiden vuokraus vaatii aina asiakkaalta luotollisen tiliasiakkuuden.
Vuokrahintamme ovat päivähintoja ja ensimmäinen päivä lasketaan noutopäivästä seuraavan päivän aamuun klo 9. Mikäli siis palautat tuotteen seuraavana päivänä ennen klo 9, veloitus on yksi vuokrapäivä. Vuokra-aikaa voit jatkaa joko soittamalla vuokraamoon, josta koneen vuokrasit, tai vaihtoehtoisesti voit soittaa myös asiakaspalveluumme.
Voit soittaa suoraan vuokraamoihimme, tai vaihtoehtoisesti voit soittaa tilauksesi myös asiakaspalvelullemme. Voit tilata koneita ja laitteita myös sähköpostitse. Tilauksen voit lähettää asiakaspalvelun osoitteeseen. Ilmoitathan tällöin seuraavat tiedot: - Tilaavan yrityksen nimi (tai vaihtoehtoisesti yksityishenkilön nimi) - Mahdollinen viite tai työnumero - Osoite, jossa laitetta käytetään - Tilaajan nimi ja puhelinnumero - Mahdollisen tilauksen vastaanottajan nimi ja puhelinnumero - Tilattavat tuotteet ja määrät - Milloin tarvitset ko. koneita sekä kuinka pitkä tarveaika suurin piirtein olisi (esim. kaksi viikkoa)
Tilaus on hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa, viimeistään viisi vuorokautta ennen tarvetta. Tällä tavoin pystymme paremmin takamaan sen, että saat haluamasi tuotteen ajallaan työmaallesi.
Tuotetta ei tarvitse varata etukäteen, mutta huomioithan, että toimipisteillä on rajallinen konevalikoima käytössään. Näin ollen, mikäli laite on jo toisella asiakkaallamme vuokralla, ei laitetta välttämättä ole juuri silloin saatavilla ko. vuokraamostamme. Saatavuuden voit tarkistaa suoraan vuokraamosta joko soittamalla tai sähköpostitse. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme.
Kyllä – voit vuokrata koneita ja laitteita meiltä myös yksityishenkilönä. Huomaathan, että osa vuokraamistamme laitteista on sellaisia, joita emme vuokraa ilman laskutustiliasiakkuutta.
Tarjoamme rakennuskonevuokrausta: henkilönostimet, rakennuskoneet, trukit ja kurottajat, maanrakennuskoneet, rakennustelineet, sääsuojat, työmaatilat, aidat, hissit, nosturit, sähköistys- ja valaistuskalusto, kuivaus- ja lämmityskalusto, liikenneturvatuotteet, putoamissuojaukset ym. Lisäksi tarjoamme erilaisia palveluita: suunnittelu, kuljetus, asennus ja purku, koulutus, tapahtumapalvelut, kestävän kehityksen palvelut ym.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top