Suomalainen Kirjakauppa - Suomen laajin valikoima

Suomalainen Kirjakauppa Ideapark Oulu

be the first one to review!

050 3115438verified

Ritaharjuntie 49
Oulu 90540 Finland

Sun12:00-18:00
Mon10:00-20:00
Tue10:00-20:00
Wed10:00-20:00
Thu10:00-20:00
Fri10:00-20:00
Sat10:00-18:00




Looking For Book Stores?


About Suomalainen Kirjakauppa Ideapark Oulu

Tavoitat meidät tekstiviestillä, whatsapp-viestillä tai sähköpostitse! Tervetuloa uuteen myymäläämme Oulun Ideaparkissa! Suomalainen Kirjakauppa on Suomen suurin kirjakauppaketju. Löydät meiltä laajan valikoiman kirjoja, toimistotarvikkeita sekä askartelu- ja taidetarvikkeita. Myös lapsille löytyy paljon lukemista, lautapelejä ja leluja. Uutuutena löydät meiltä luontaistuotteita hyvinvointiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa sinulle hyvät lahja- ja lukuvinkit!

Delivery: in store pickup

Payment Options: Cash, Visa, Master Card, American Express, Diners Club, Apple Pay, Android Pay, Contactles

Suomalainen Kirjakauppa Ideapark Oulu, book store, listed under "Book Stores" category, is located at Ritaharjuntie 49 Oulu 14, 90540, Finland and can be reached by 0503115438 phone number. Suomalainen Kirjakauppa Ideapark Oulu has currently no reviews.

Browse all Book Stores in Oulu.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Suomalainen Kirjakauppa Ideapark Oulu

Verkkokaupan ja myymälöiden valikoimat poikkeavat toisistaan. Myymälämme ovat eri kokoisia, joka vaikuttaa myös valikoimien laajuuteen. Verkkokaupan valikoima on tästä syystä laajempi, mutta on myös tuotteita, jotka ovat ostettavissa vain myymälöistämme. Voit helposti tarkastaa haluamasi tuotteen myymäläsaatavuuden kyseisen tuotteen tuotesivulta verkkokaupassamme.
Kyllä voit. Verkkokaupan tuotesivuilta löydät Varaa & Nouda -toiminnon, jonka avulla voit tehdä varauksen haluamastasi tuotteesta. Varaa & Nouda -palvelun käyttö on helppoa. Klikkaa haluamasi tuotteen tuotesivun Varaa & Nouda -painiketta ja valitse sen jälkeen esiin tulevasta listasta sopiva noutomyymälä. Valittavanasi on ne myymälät, joissa haluamaasi tuotetta on saatavilla. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, kun tuote on noudettavissa. Varauksesi on voimassa varauspäivän sekä seuraavan myymälän aukiolopäivän ja maksu tapahtuu noudon yhteydessä. Varaa & Nouda -tuotteet maksetaan myymälässä, mikäli haluat maksaa tuotteet ennakkoon, voit ostaa tuotteet verkkokaupasta ja valita toimitustavaksi myymälänoudon. Näin ostamasi tuotteet toimitetaan myymälään, josta ne voi noutaa.
Voit noutaa verkkokaupan tilauksen myös myymälästä. Tee tilaus normaalisti ja valitse toimitustavaksi nouto myymälästä. Mikäli haluat noutaa tilauksen jostain toisesta kuin kotiosoitettasi lähinnä olevasta myymälästä, laita osoitetiedoksi jokin osoite läheltä kyseistä myymälää.
Normaalihintaiset tuotteet ovat samanhintaisia verkkokaupassa ja myymälöissä. Joskus meillä on tarjouskampanjoita, jotka ovat voimassa vain verkkokaupassa tai myymälässä. Näissä tapauksissa siitä on erillinen maininta kampanjan yhteydessä.
Kyllä, myymälässä myydään lahjakortteja Suomalaiseen Kirjakauppaan. Lahjakortti on käytettävissä sekä verkkokaupassa että kaikissa myymälöissä 24 kk ajan ja lahjakortin voi käyttää myös osissa. Myymälältä ostettu fyysinen lahjakortti on kauniisti pakattu ja valmistettu ekologisesta, vahvasta pahvista. Verkkokaupastamme voit hankkia sähköisen lahjakortin, joka toimitetaan sähköpostitse heti ostoksen jälkeen.
Voit helposti tarkastaa haluamasi tuotteen myymäläsaatavuuden verkkosivuiltamme kyseisen tuotteen tuotesivulta. Voit hankkia tuotteen suoraan myymälältä, jossa tuotetta on saatavilla tai voit halutessasi hyödyntää Varaa&Nouda -palveluamme.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top