Kivipohjaiset rakennusmateriaalit

Rudus Oy Kiviaines Palokka, Jyväskylä

be the first one to review!

020 4475211verified

Pykälistönkuja
Jyväskylä 40270 Finland

Sunclosed
Mon07:00-15:30
Tue07:00-15:30
Wed07:00-15:30
Thu07:00-15:30
Fri07:00-15:30
Satclosed


Pykälistönkuja Jyväskylä 40270 Finland
020 4475211



Looking For Sand & Gravel Suppliers?


About Rudus Oy Kiviaines Palokka, Jyväskylä

Ruduksen laajasta tuotevalikoimasta saatavilla kattavasti perus- ja erikoiskiviainekset erilaisiin rakentamisen käyttökohteisiin: sora, hiekka, murskeet ja sepelit. Ruduksella on noin 90 kiviainestuotantoaluetta ympäri Suomea, joista toimitamme asiakkaillemme kiviaineksia. Lisäksi voit ostaa nopeasti ja helposti kiviainekset verkkokaupasta. --- Rudus on kivipohjaisten rakennusmateriaalien, kuten valmisbetonin, kiviainesten, betonituotteiden sekä kierrätystuotteiden ja -palvelujen toimittaja Suomessa ja Virossa. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Rudus työskentelee alihankkijaverkostoineen tinkimättömän turvallisesti. Olemme sitoutuneet nolla tapaturmaa -periaatteeseen. Haluamme olla osa päästötöntä rakentamista. Tavoitteenamme on olla betoniteollisuuden suunnannäyttäjä hiilikädenjäljen kasvattamisessa, hiilijalanjäljen pienentämisessä ja kierrätysliiketoiminnan kehittämisessä. Työtä luonnon monimuotoisuuden hyväksi Ruduksella on tehty jo 2010-luvun alusta alkaen. Rudus toimii noin 200 toimipisteellä eri puolilla Suomea ja työllistää noin 900 henkilöä. Rudus kuuluu maailman johtavaan rakennusmateriaalialan yritykseen, CRH-konserniin, joka työllistää noin 71 000 henkilöä 3200 toimipisteessä 28 maassa.


Rudus Oy Kiviaines Palokka, Jyväskylä, sand & gravel supplier, listed under "Sand & Gravel Suppliers" category, is located at Pykälistönkuja Jyväskylä 08, 40270, Finland and can be reached by 0204475211 phone number. Rudus Oy Kiviaines Palokka, Jyväskylä has currently no reviews.

Browse all Sand & Gravel Suppliers in Jyväskylä.

Map To This Location


Frequently Asked Questions about Rudus Oy Kiviaines Palokka, Jyväskylä

Rudus Oy Kiviaines Palokka, Jyväskylä is closed on Sunday and Saturday.
Rudus Oy Kiviaines Palokka, Jyväskylä is open Mon-Fri 07:00-15:30.
Ruduksella on laaja valikoima erilaisia kiviaineksia. Varmista tarvitsemasi tuotteiden saatavuus asiakaspalvelustamme. Puhelinnumero löytyy tämän karttasivun yhteystiedoista.
Ostaaksesi Rudukselta tarvitset asiakastilin. Hintatiedustelut ja tilin avaamisen voit tehdä soittamalla Palvelukeskukseen, puhelinnumeron löydät tämän karttasivun yhteystiedoista. Huomaathan, että sama asiakasnumero käy kaikkien Ruduksen tuotteiden ostamiseen. Kiviaineksia voit ostaa myös Ruduksen verkkokaupasta eli Sorakaupasta, jolloin et tarvitse avata tiliä. Huom. Sorakaupan toimitusalue ei kata koko Suomea. Mikäli kohteesi sijaitsee verkkokaupan toimitusalueen ulkopuolella, kauppa tarjoaa tarjouspyyntömahdollisuuden sekä yhteyden asiakaspalveluun.
Kiviainestuotteet voit noutaa tältä toimipisteeltä itse kuorma-autolla ja traktorin peräkärryllä. Huom! Tältä toimipisteeltä ei voi noutaa henkilöauton peräkärryllä.
Tältä toimipisteeltä ei voi noutaa kiviaineksia henkilöauton peräkärryllä.
1. Tiliasiakkaalle lähetetään lasku tilin avaamisen yhteydessä määritellyllä tavalla (kirjepostina tai sähköpostilla). 2. Tällä toimipisteellä ei voi maksaa käteisellä. 3. Tällä toimipisteellä ei voi maksaa kortilla. 4. Sorakaupasta ostettaessa maksuvaihtoehtoja on useita.


Copyright © 2006-2024 SHOWMELOCAL Inc. - All Rights Reserved. | Made in NYC
SHOWMELOCAL®.com is Your Local Business Directory Network
SHOWMELOCAL® is a registered trademark of ShowMeLocal Inc.




Top